Udskift din toner – og spar penge

Hej igen derude!

Vi håber i har en god December måned indtil nu, og at i er godt i gang med julegave indkøbene. Her hos Brothertoner.dk har vi erfaringer med at printere også ryger under træet den 24. december, imens mange måske ikke tænker over at der skal blæk til for at printe. Dette gør at de dyre mærkevarer patroner solgt i storcentrene landet over, ryger med i kurven til en premium pris. Det vil vi gerne lave om på. Så når ført i har bestemt jer for en printer, der enter bruger blækpatroner eller toner patroner, så kig forbi vores søgefunktion, og tag et blik på vores priser. Vi kan sparer dig for en del penge, ved at leverer kvalitets patroner kompatible med en lang række brother printere.

Den bedste service af kvalitets toner – lige til din dør

Vi udbyder som nævnt en lang række kompatible patroner, og herunder Brothers TN2005 serie, der leverer op til 1500 siders print. Den holder i lang tid, og prisen er markant lavere end den hos de kæbebutikkerne. Har i spørgsmål, så kontakt os endelig på salg@brothertoner.dk – vi bestræber os på at svare alle hverdag inden kl 16.

Hvis du gerne vil vide mere om, præcis hvad forskellen er på blæk og toner patroner, og du måske står til skulle vælge mellem en Brother printer der bruger blæk, og én der bruger toner, så er der hér en god artikel fra ekspert valg, der forklarer forskelling, så du får det bedste ud af dit produkt, i forhold til netop dit behov.