Skab resultater med Brother LC970 blækpatroner

Brother er, som vi før har skrevet om på vores blog, et vel renommeret mærke der har et ry for høj kvalitet – og præcis derfor vil vi gerne udbyde deres mærke til rimelige priser til vore kunder her på det danske marked. Rigtig mange danskere ejer en printer, og en stor del af dem er af mærket Brother, primært fordi det er et kvalitets produkt. Det gode ved den digitale udvikling er, at kvalitet er blevet udbredt til den brede skare af forbrugere, frem for kun til dem der betaler en premium pris. Den bevægelse vil vi gerne understøtte her hos Brothertoner.dk!

Skab jeres resultater med LC970 fra Brother

Da vores Brother blækpatron serier næsten alle sammen består af 4 farver og mulige sam-pak løsninger, er det vigtigste blot at finde frem til hvilken serien jeres private eller erhvarvsmæssige printer er kompatibel med via vores søgefunktion, imens vi sørger for en dag til dag levering.

Serien LC970 har i midlertid også en række farver bestående af Gul, Blå og Rød som hver især kan bestilles hos os for bare 38 kroner, indeholdende 12ml blæk. Den sorte patroner – til samme pris – har derimod 25ml blæk i sig, da vi ved at de sorte farve er den primære hos danske forbrugere.

De fire følgende printer modeller fra Brother vil kunne bruge LC970 serien af blæk:
Brother DCP 135 C
Brother DCP 150 C
Brother MFC 235 C
Brother MFC 260 C