Julepynt – Print, fold og hyg jer

Hej derude,

Vi tænkte, vi ville give et eksempel mere på hvordan i kan bruge tiden på at være sammen derhjemme, når solen er gået ned og kulden bider. Som en tradition hos de fleste skal juletræet prydes med minder, slik og flotte sager, og derfor tænkte vi at hjemmelavet, designer julepynt udgør den perfekt kombination af kreativitet og hygge i december.

Print julepynt i farver og fold jeres helt egne designs

I kan tegne jeres helt egen design i forskellige computer programmer, men hvis foretrækker det, kan i blot finde nogle flotte tegninger, print eller fotos, som i først printer og derefter tegner op. Så kan i klippe formerne ud og begynde at folde. Vi har også være så snu at finde en færdig julepynt skabelon, med flotte guld tryk og folde vejledning som i kan hente og printe, sådan i kan koncentrere jer om bare at folde og hygge.

For at i kan få nogle flotte print til at starte med, har vi bevidst samlet et bredt sortiment af blæk og toner patroner, som dækker en hel del printer modeller fra Brother. Vores mission er nemlig at udbyde kompatible kvalitets løsninger til alle i Danmark. Samtidig har vi lavet en smart søgefunktion, som gør at når i leder efter en udskiftning af jeres gamle patroner, skal i blot bruge model navnet, og så finder vi patronerne til jer.

Eksempelvis udbyder vi en samling TN135 patroner til de følgende printere, der hver i sær har en kapacitet på op til 4000 siders print!

Brother DCP 9040 CN
Brother DCP 9042 CDN
Brother DCP 9045 CDN
Brother HL 4040 CN
Brother HL 4050 CDN
Brother HL 4050 CDNLT
Brother HL 4070 CDW
Brother MFC 9440 CN
Brother MFC 9450 CDN
Brother MFC 9840 CDW

På gensyn og forsats god julehygge!