Find julegaven til manden der har alt

Julen, og måneden december i det hele taget, kan hurtigt blive lidt stresset, når man opdager at ønskelisterne er alt for lange hos børnene, og alt for kort hos manden du holder af.

Der for vil vi komme med et super forslag til den mand der har det hele, og som blot skriver undertøj og strømper på ønskesedlen. (Udover en rejse sydpå, på jagt eller til Le Mans, selvfølgelig. :) ) Hvis du gerne vil bruge dine penge til budgettet på at give manden i dit liv præcis det han ønsker sig; rejsen, anlægget eller fjernsynet, men du stadigvæk synes der skal være noget at pakke op under træet, så forslår vi at du finder den praktiske kreativitet frem og forærer ham blæk eller toner patroner fra os hér hos Brothertoner :) – Det er billigt, det er brugbart, og det er sikkert ikke noget han forventer! Plus, så er opgaven taget af hans list til næste gang i skal have gang i jeres Brother printer.

Blækpatroner i julegave? Ja da!

Vi er med på, at du nok ikke havde forestillet dig, at julegaven til ham du holder var til computeren, men hvis vi tænker over at han højst sandsynlig skal ud at købe den efter jul, enten til arbejds brug, konfirmation invitationer, print af flybilletter til uge 7, jamen så er det måske ikke så tosset at finde julegaven til din mand ved hjælp af vores søgefunktion. Du skal blot bruge modellen eller navnet på jeres printer, og så guider vi dig hen til præcis den eller de kompatible patroner i bruger :) Vi leverer dag til dag, og du kan nu spare ligegyldige gadgets væk, og bruge budgettet på julegaven han virkelig ønsker sig.

Vi ønsker held og lykke med julegave jagten, og en fortsat god december.