Få styr på økonomien med billig blæk

Idag er der et helt nyt koncept som omhandler økonomien i Danmark. Vi kender det som luksus, afbetaling og en helt generel køb og smid ud kultur. Selvom om mange ikke nødvendigvis vil kendes ved at de har et forbrugs problem, så er en markant del af de unge og voksne danskere idag grebet af en købe-kultur, hvor deres forbrug styrer deres hverdag frem for omvendt. Det kan hurtigt blive en dyr affære at købe tøj, mad og andre nødvendigheder hvis alt skal være mærkevarer.

Samtidig vægter den gennemsnitlige danske familie oplevelser højt når økonomien skal rende rundt, og vi brugte således i 2012 ca 10% af vores indkomst på fornøjelser, rejser og oplevelser. (Læs mere om forbruget hér) Vi vil gerne hjælpe med at skabe endnu mere plads i budgettet hos jeres familie, og derfor har vi fokus på at levere produkter der lever op til den kvalitet der forventes, imens de kan tilegnes af almindelige mennesker med et budget der tilegner 10% til rigtigt at leve.

Køb din billige blæk patron hos os

Vi udbyder en lang række af blæk og tonerpatroner til favorable priser, som alle er til at matche med en Brother printer. I kan via vores søgefunktion på forsiden finde de patroner der passer til lige præcis jeres printer, ved at indtaste jeres printer model. Hermed kan I finde de kompatible patroner, der kan hjælpe med lidt luft i økonomien hos jeres familie.